MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Polat'tan Katip Çelebi Üniversitesi'nde torpil iddiası!
Güncel
18 Ocak 2023 Çarşamba 17:11

CHP'li Polat'tan Katip Çelebi Üniversitesi'nde torpil iddiası!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Türk İslam Arkeolojisi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı için sınav duyurusu yaptı. Başvuru yapan 5 kişiden 4'ünün sınava girme yeterliliği olduğu duyuruldu. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan ise sınavla ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. 

SONKALEİZMİR - İzmir Katip Çelebi Üniversitesi,Türk İslam Arkeolojisi Bölümü, Araştırma Görevlisi alımı için sınav duyurusu yaptı. Üniversiteden yapılan açıklamada sınav başvurusu ile ilgili yapılan ön değerlendirmede başvurucu 5 kişiden 4'ünün yeterliliğinin olduğu duyuruldu. 

 

MAHİR POLAT'TAN FLAŞ İDDİA!
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan ise sınav ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

20 Ocak'ta yapılacak sınav ile iligli sosyal medya hesabından açıklama yapan Polat, ''Yine mi Katip Çelebi Üniversitesi? 20 Ocak 2023 saat 10'da yapılacak Türk İslam Arkeolojisi Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı Sınavının sonucu şimdiden belli mi? Bu sınav da mı siyasi? Sonradan bölüme gelen, bir AKP'linin yakını mı başarılı olacak? Takipteyim!!'' ifadelerini kullandı. 

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'da bugün üniversitedeki yemek ihalesi ile iligli iddiaları meclise taşımış ve soru önergesi vermişti. 

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ!


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir