MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Özkan'dan o iddialara tepki:
Politika
27 Nisan 2023 Perşembe 15:12

CHP'li Özkan'dan o iddialara tepki: "PKK ile işimiz yok, görülecek hesabımız var"

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhur İttifakı'nın terör örgütü "Bizim PKK ile HDP ile işimiz yok. PKK ile birlikte olanlar, şeytanla yatağa girenler, çarpılarak çıkanlar onlar. Biz gizli hiçbir ilişki içinde bulunmayız. Bizim her şeyimiz açıktır. Bizim PKK ile hiçbir ilişkimiz yoktur. PKK ile görülecek bir hesabımız vardır" dedi

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi CHP'yi ve Millet İttifakı'nı terör örgütü PKK ile ilişkilendirmek isteyen çevrelere sert yanıt verdi. 

"OSLO'DA GÖRÜŞMELERİ BİZ YAPMADIK"

Hiçbir gizli saklı ilişki içerisinde olmadıklarına vurgu yapan Özkan şöyle konuştu:

"Bizim PKK ile HDP ile işimiz yok. PKK ile birlikte olanlar, şeytanla yatağa girenler, çarpılarak çıkanlar onlar. Biz Oslo'da görüşmeleri biz yapmadık. PKK ile oturup görüşme yapan biz değiliz. PKK ile oturup anlaşma yapan biz değiliz. Hendekleri kazdıran, Güneydoğu'yu ateş çemberinin içine koyan, insanları birbirine kırdıran biz değiliz. Biz gizli saklı hiçbir şey yapmayız. Biz her şeyi halkın gözünün önünde yaparız.  Bizim ne PKK ile ne HDP ile asla bir ilişkimiz olamaz. Biz gizli hiçbir ilişki içinde bulunmayız. Bizim her şeyimiz açıktır."

"PKK İLE GÖRÜLECEK HESABIMIZ VAR"

Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz milliyetçiliği, halkçılığı, devletçiliği kendine ilke edinen bir partiyiz. Bizden bu topraklarda Kuvayi Milli, Misak-ı Milli'ye aykırı en küçük bir şey yapmayız. Kırmızı çizgimiz olarak bayrağımızı ve vatanımızı önümüze koyup öyle yürüyoruz. Kimse bizden bunun aksine bir şey bekleyemez. Biz bu ülkede Misak-ı Milli'nin de Kuvayi Milliye'nin de tam bağımsızlığın da bölünmüz bütünlüğün de vatanın, sahibiyizz. Biz PKK ile HDP ile ilişki konusunda bize söylenen, bizi suçlayan hiçbir şeyi kabul etmeyiz. HDP Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yasal bir parti. O partiyle de diğer partilerle nasıl ilişkimiz varsa öyle bir ilişkimiz var. PKK ile bizi ilişkilendirmek bize yapılabilecek en ağır hakarettir. Bunu reddederiz. Bunu yapanların yüzlerine boş bir eldiven gibi fırlatır atarız. Bizim PKK ile hiçbir ilişkimiz yoktur. PKK ile görülecek bir hesabımız vardır. "

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir