MENÜ
İzmir 15°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karaburun'dan Ankara çıkarması...
Politika
18 Mayıs 2022 Çarşamba 21:03

CHP Karaburun'dan Ankara çıkarması...

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, meclis üyeleri ve partililer, Ankara'ya çıkarma yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Karaburun heyeti, CHP'nin Grup Toplantısına katıldı. 

SONKALEİZMİR-Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Partimizin Karaburun İlçe Örgütü Başkanı Sayın Erdal Subaşı, Parti Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretimizde, ulusal egemenliğimizin mâbedi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek Grup Toplantımıza konuk olduk.


Yoğun gündemi arasında İlçe Örgütümüze ve Meclis Üyelerimize vakit ayırarak parti Genel Merkezi’mizde kabul eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’a, Meclis Grup Başkan Vekillerimiz Sayın Özgür Özel’e ve Sayın Engin Altay’a; Karaburun’la ilgili her sorunda desteklerini yanımızda hissettiğimiz İzmir Milletvekillerimizden Sayın Murat Bakan’a, Sayın Kani Beko’ya ve Sayın Mahir Polat’a nazik konukseverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. 


CHP Karaburun İlçe Örgütü olarak partimizin iktidarına giden yolda, durmaksızın çalışıyoruz! Çünkü bizler dinlenmemek üzere yola çıktık ve asla yorulmayız. Az kaldı, geliyor gelmekte olan…"
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir