MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’da Çocuk Hakları Günü’ne renkli kutlama!
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2024 Pazartesi 11:40

Bornova’da Çocuk Hakları Günü’ne renkli kutlama!

Bornova Belediyesi, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü unutulmaz bir etkinlikle kutladı. Bornova’nın minikleri, Şubadap Çocuk Grubu’nun eğlenceli konseriyle coşarken, Latin dans gösterisi, palyaçolar, yüz boyama etkinlikleri ve ikramlarla dolu renkli bir gün geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki çocukların sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bornovalı çocuklar, Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte, sevilen müzik grubu Şubadap Çocuk’un enerjik şarkılarıyla dans edip şarkılara eşlik etti. Eğlenceli etkinliklerde patlamış mısır ve meyve suyu ikramı yapılan çocuklar, yüz boyama ve palyaçolarla doyasıya eğlendi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de etkinliğe eşi Beste Eşki ve kızları Asya Tuna ile katılarak, çocuklarla birlikte bu özel günü kutladı.

"Çocuk hakları en temel haktır"

Başkan Ömer Eşki, etkinlikte yaptığı konuşmada çocuklara ve ailelerine seslendi. Çocukların haklarını savunmanın önemine dikkat çeken Eşki,

“Bu dünyadaki en güzel şey sizsiniz. Sizlerin gülen yüzleri, bizim geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Ancak dünyanın daha da güzelleşmesi için hepimizin üzerine düşen görevler var. Hayvan hakları, kadın hakları, engelli hakları gibi tüm hakları savunmamız gerekiyor ama en başta çocuk haklarına sahip çıkmak gerekiyor. Sizler, geleceğin mimarlarısınız ve haklarınızı sonuna kadar savunmalısınız. Annelerinizi, babalarınızı sonuna kadar zorlayın ve hep kendinizi ifade edin. İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir