MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray Karagümrük'ü 90'da yıktı!
Spor
12 Mayıs 2024 Pazar 21:50

Galatasaray Karagümrük'ü 90'da yıktı!

Süper Lig'in kader haftasında Galatasaray yine kaybetmedi ve şampiyonluğa kocaman bir adım attı. Karagümrük deplasmanında 90'da galibiyet golünü bularak 3-2 kazanan Aslan, ligin bitimine 2 hafta kala Fenerbahçe derbisine 6 puanlık farkla gidiyor. Galatasaray derbide 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig'in lideri Galatasaray kader haftasında hata yapmadı. En yakın rakibi Fenerbahçe'ye 6 puanlık farkla Fatih Karagümrük deplasmanına çıkan Aslan yine fire vermedi: 3-2.

Ligin bitimine 2 hafta kala Karagümrük karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkan Galatasaray 90'da bulduğu golle 3 puanı almayı başardı.

Maçın hemen başında 1-0 geriye düşen, ardından dengeyi bularak devreye 1-1'le giren Galatasaray 70'te 2-1'i yakaladı. Pes etmeyen Karagümrük 83'te maçı 2-2'ye getirdi.

90'DA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
90. dakikada sahneye çıkan Berkan Kutlu Süper Lig'de Galatasaray forması ile ilk golünü atarak sarı kırmızılılara hayat öpücüğü verdi.

Müthiş anlara sahne olan ve tam 5 golün çıktığı mücadelede 3 puanı son dakika golüyle alan lider Galatasaray, puanını 99'a çıkararak derbiye 6 puan farkla gitme şansını tepmedi.

Fenerbahçe'nin de puan kaybetmediği haftada çok ama çok önemli bir 3 puan alan Cimbom, bitime 2 hafta kala 6 puanlık farkı koruyarak şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj yakaladı. 

REKORU GÜNCELLEDİ
Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 99'a çıkardı ve en fazla puan toplayan takım rekorunu güncelledi. Kümede kalma mücadelesi veren Karagümrük ise 37 puanla küme hattında kalarak ağır yara aldı.

G.SARAY'A 1 PUAN YETECEK
Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray, derbiden 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. fatih Karagümrük ise küme hattındaki Gaziantep FK ile oynayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir