MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da öğrencilere burs desteği!
Yerel Yönetimler
9 Kasım 2021 Salı 10:19

Bayraklı'da öğrencilere burs desteği!

Bayraklı Belediyesi, ilçede ikamet eden ve üniversiteyi kazanan 83 öğrenciye makdi destekte bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, desteklerinin devam edeceğini belirterek 'Öğrencilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz' dedi.

Bayraklı Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam etmekte zorlanan öğrencilere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda 2021 YKS sonuçlarına göre devlet üniversitelerinin örgün bölümlerine ya da vakıf üniversitelerinin tam burslu bölümlerine yerleşen ihtiyaç sahibi 83 öğrencinin ailelerine nakdi yardımda bulunuldu. 

ÖĞRENCİLERİMİZ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ DEĞİL
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, her zaman öğrencilerine yanlarında olacaklarını belirterek  "Bayraklı’da maddi imkansızlıklar nedeniyle hiçbir çocuğumuz eğitimden uzak kalmayacak! Söz verdiğimiz gibi ihtiyaç sahibi her gencimize destek oluyoruz. İnanıyorum ki, onlar da başarılarıyla hepimizi gururlandıracak. Bir ailemizin ekonomik durumu veya farklı nedenlerden dolayı eğitimini aksatan çocuğu varsa biz bu çocuğumuza Bayraklı Belediyesi olarak sahip çıkıyoruz. Sosyal etkinlik merkezimizde eğitim gören binlerce öğrencimize hayallerindeki okullarda eğitim alabilmelerinin kapısını açarken, spor merkezlerimizde de öğrencilerimizin dünya çapındaki başarıları ilçemizin gururu oluyor. Öğrencilerimizden ikisi projeleriyle Harvard’a giderek eğitim bursu alma imkanı kazandı. Yüzlerce öğrencimiz ülkemizin önde gelen okullarını kazanarak eğitimlerini sürdürüyor ve bu başarılar bize büyük gurur veriyor. 74 kişilik kapasiteye sahip Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda kalacak yer bulma ihtiyacı duyan öğrencilerimize barınma imkanı sağlıyoruz. Ayrıca binlerce öğrencimize kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Her mahallemizde açacağımız kreşlerle de yüksek standartları olan alternatif eğitim modeliyle çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Biz onları desteklediğimiz, imkanlarını karşıladığımız sürece çocuklarımız ışıl ışıl parlayacak. Başarıları Bayraklı'nın ve ülkemizin gururu olacak" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir