MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova'da çöp konteynerlerini çaldılar!
Yerel Yönetimler
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:42

Bornova'da çöp konteynerlerini çaldılar!

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından belediyeye ait çöp konteynerleri çalındı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, yaşananlara tepki göstererek ''Karşılaştığımız manzara karşısında üzüldük, bu kenti kirletmenin başka bir çeşidi'' şeklinde konuştu. 

SONKALEİZMİR-Bornova'da kimliği belirsiz kişiler tarafından belediyeye ait çöp konteynerleri çalındı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ yaşananlara yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. İduğ açıklamasında karşılaştıları manazara karşısında üzüldüklerini belirterek, ''Biz bu şehri emekle, özveriyle daha yaşanabilir bir kent yapmak için tüm gücümüzle çalışırken karşılaştığımız manzara karşısında üzüldük. Bu kenti kirletmenin başka bir çeşidi. Bornova'da çöp konteynerlerinin kötü niyetli kişiler tarafından çalındığı anlaşıldı. Sorumluların tespiti için de en kısa sürede suç duyurusunda bulunacağız. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız.
Vatandaşlarımadan bu ve buna benzer konularda duyarlı davranmalarını ve böyle bir durumla karşılaştıklarında mutlaka kolluk kuvvetlerine haber vermelerini rica ederiz.'' ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir