MENÜ
İzmir 37°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı'da Anneler Günü etkinlikleri
Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2024 Cumartesi 10:42

Bayraklı'da Anneler Günü etkinlikleri

Bayraklı’da anneler, kendileri için özel olarak hazırlanan anlamlı etkinliklerde bir araya geldi. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla spor müsabakaları organize edildi. Belediye bünyesindeki Kadın Kooperatifi üyeleri, takı tasarım ve aksesuarlardan oluşan stantlarda ürettiklerini beğeniye sundu. Başkan İrfan Önal, İzmirliler Derneği etkinliğinde Bayraklılı annelerle buluştu.

Bayraklı Belediyesi tarafından Anneler Günü’ne özel düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Bu kapsamda Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’ndaki Corn Hole turnuvasında kadın personeller yarıştı. Dereceye girenlere ödül verildi. Etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ın eşi Gökçe Pişkin Önal da katıldı. Spor etkinliklerinin, 12 Mayıs Pazar günü Mustafa Kemal Spor Salonu’nda anne-çocuk voleybol ve basketbol müsabakalarıyla devam edeceği belirtildi.



ANNELERE ÖZEL HEDİYELER KADIN KOOPERATİFİNDEN

Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri de Anneler Günü’ne özel hazırladıkları takı tasarım ve aksesuarlardan oluşan stantlarıyla, ürünlerini West Park Alışveriş Merkezi'nde beğeniye sundu. Bayraklı’nın üreten kadınlarının pazar akşamına kadar açık kalacak satış stantları ilk günden ilgi odağı oldu.



BAŞKAN ÖNAL, BAYRAKLILI ANNELERLE BULUŞTU

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal da İzmirliler Derneği’nin daveti üzerine kahvaltıda Bayraklılı annelerle bir araya geldi. Önal, “Annelerimiz karşılıksız sevgi ve şefkatin mimarıdır. Hepimizin hayatında annelerimiz çok önemli bir yere sahiptir. Onların fedakarlıkları ve çabalarıyla geleceğimizi aydınlık nesillere bırakacağız. Hakları ödenmez elleri öpülesi tüm annelerimizin ve anne adaylarının gününü kutluyorum” dedi.

--
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir