MENÜ
İzmir 37°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yarımada Spor Oyunları'na Efes Selçuk çıkarması...
Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2024 Cumartesi 10:36

Yarımada Spor Oyunları'na Efes Selçuk çıkarması...

Efes Selçuklu sporcular 17.Çeşme Yarımada Spor Oyunlarına katıldı. Efes Selçuk Belediyesi’nin desteği ile Yarımada Spor Oyunlarına katılan 197 Efes Selçuklu sporcu, 18 antrenör ile yarışmalara heyecan kattı.

İzmir'in Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde 6-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 17. Yarımada Spor Oyunları final karşılaşmaları ile bugün sona erecek.

Aralarında Efes Selçuk'un da bulunduğu 9 ilçenin katılımı ile 15 branşta 2050 sporcunun yarıştığı 17. Yarımada Spor Oyunları tüm sporculara unutulmaz heyecan yaşattı.

Efes Selçuk'ta faaliyet gösteren birçok spor kulübünden 197 sporcu ve 18 antrenör ile yarışmalara katılan Efes Selçuklu tüm sporcuların ulaşımı, tişörtleri ve kumanyaları belediye tarafından karşılandı.

Bugün yapılacak olan final karşılaşmalarında tüm sporculara başarılar dileyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; "Sporun her alanında var olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu organizasyonda Efes Selçuklu sporcularımıza destek olmak ve onların heyecanına ortak olmak bizlere inanılmaz bir keyif veriyor. Final maçında bir kez daha tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Efes Selçuk Belediyesi’nin desteği ile 17.Çeşme Yarımada Spor Oyunları'na katılan Efes Selçuklu sporcular yarışmada, Plaj voleybolu, Mini voleybol, 3x3 Basketbol, Gençler Futbol, Yıldız Futbol, Dart, Masa Tenisi, Kros, Yüzme, Satranç, Badminton ve branşlarında katılım gösterdiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir