MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den Poligon Deresi mesajı… Asla izin vermeyiz!
Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2019 Cumartesi 09:59

Başkan Soyer’den Poligon Deresi mesajı… Asla izin vermeyiz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar ve Balçova ilçe sınırlarında yer alan 191 hektarlık Poligon Deresi konusunda net konuştu. “Bu yemyeşil alanın imara açılmasına asla izin vermeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” diyen Başkan Soyer, “Poligon, Kaz dağları olmasın” çıkışını yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na tam destek verdi.

SONKALE- (Özel Haber) Yerel seçim öncesinde AK Parti’nin Millet Bahçesi yapmayı vaat ettiği yerler arasında sayılan, halen askeriyenin bulunduğu 191 hektarlık Poligon Deresi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun çarpıcı bayram mesajıyla yeniden gündeme oturdu. Askeriyenin taşınması durumunda Poligon Deresi’nin rekreasyon alanı olarak belirlenmesi konusundaki ısrarını yineleyen ve “Poligon, Kaz Dağları olmasın” çıkışını yapan Selvitopu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den tam destek geldi. İlçe belediye başkanları ve CHP örgütü ile birlikte Kaz Dağları’na çıkarma yapan Soyer, Poligon Deresi konusunu SONKALE’ye değerlendirdi. Çok net konuşan Başkan Tunç Soyer, “Poligon Deresi İzmir için çok önemli bir alan. Muhittin başkana katılıyorum. Bu yemyeşil alanın imara açılmasına asla izin vermeyiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” mesajını verdi.

İYİ NİYET KARARI ALINMIŞTI

Karabağlar sınırları içinde kalan ve bir ucu Balçova’ya dayanan Poligon Deresi ile ilgili geçen ay flaş bir gelişme yaşanmıştı. Başkan Selvitopu’nun önerisi ile Karabağlar Belediye Meclisi’ndeki CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Partili tüm üyelerin oybirliği ile Poligon’un yeşil kalması için iyi niyet kararı alınmıştı. Daha sonra çevreciler de Başkan Selvitopu’nu ziyaret edip destek sözü vermişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir