MENÜ
İzmir 11°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Okuroğlu, depremzede aileyi ziyaret etti
Güncel
7 Şubat 2025 Cuma 10:35

Başkan Okuroğlu, depremzede aileyi ziyaret etti

Başkan Okuroğlu ve Başkan Yardımcıları 6 şubat depremleri sonrası deprem bölgesindeki evlerini terk edip Tire’ye yerleşen aileleri ziyaret ettiler

6 Şubat 2023’te 11 ilde ağır yıkıma sebep olan depremler 53 binden fazla kişinin ölümüyle sonuçlandı. Deprem sonrası evlerini ve memleketlerini terk etmek zorunda kalan pek çok depremzede, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşamlarına devam ediyor.

Büyük felaket sonrası Tire’ye yerleşen ailelerden biri de Duman ailesi. Tire’de Fatih Mahallesi’nde engelli oğulları Ali ile birlikte yaşayan Reyhan ve Hilmi Duman çifti, Antakya’da depremden hasar gören evlerinden sağ kurtulmuşlar ve sonrasında Tire’ye yerleşmişlerdi. 

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Duman ailesini evlerinde ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, aile üyeleriyle uzun uzun sohbet etti. 
Ziyarete, Başkan Okuroğlu ile birlikte Tire Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Afet Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Zincircoğlu, Hatay’dan gelen Mansurgüler ailesini, Yalçın Kaya ise Adıyaman’ndan gelen Yakut ailesini ziyaret etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir