MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Ekmekçioğlu'dan mesaj var...
Spor
17 Aralık 2020 Perşembe 23:01

Başkan Ekmekçioğlu'dan mesaj var...

İki haftadır koronavirüs tedavisi gören ve hastaneden taburcu olan Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, son durumuyla ilgili bilgi verdi. Tedavisinin olumlu ilerlediğini ve kalan süreci evde geçireceğini belirten Ekmekçioğlu, Altay camiasına ve kendisine moral verenlere teşekkür etti

SONKALEİZMİR-Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle: 2 hafta boyunca hastanede süren COVİD-19 tedavim olumlu şekilde ilerlemekte olup, tedavimin kalan 10 günlük kısmına evimde devam edeceğim. 
Bu süreçte beni ve ailemi telefonla arayarak şifa temennilerini sunan, sosyal medya mesajlarında geçmiş olsun dileklerini iletmek suretiyle her zaman yanımda olup bana güç veren, dualarını esirgemeyen akraba, dost ve çalışma arkadaşlarıma, Büyük Altay camiasına, futbol camiamız ile iş dünyamızın değerli temsilcilerine, saygıdeğer basın mensuplarına ve son olarak zor şartlar altında özveriyle çalışan kahraman sağlık çalıyanlarına şahsım ve Ekmekçioğlu ailesi adına yürekten teşekkür ederim.
COVİD-19 pandemi döneminde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tedavi süreci devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim."

 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir