MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'ye Yankaya cezası!
Spor
17 Aralık 2020 Perşembe 18:42

Göztepe'ye Yankaya cezası!

Göztepe'nin, Rizespor'a 3-2 yenildiği maçtan sonra resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı düdük görseli pahalıya patladı. PFDK, "Görevli olarak geldi, görevini yaptı gitti" mesajının yer aldığı düdük fotoğraflı hakem tepkisi nedeniyle 100 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, Başkan Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya'ya para cezası, futbolcu Alpaslan Öztürk'e de 1 maç men cezası verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe'ye Rizespor maçından dolayı ceza yağdırdı. 2'si penaltıdan yediği golle sahadan 3-2 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, resmi sosyal medya hesaplarından düdük fotoğraflı, "Görevli olarak geldi, görevini yaptı gitti" mesajını paylaştı. PFDK ise bu paylaşım nedeniyle kulübe 100 bin TL para cezası verildiğini açıklandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da maçın hakemi Özgür Yankaya ile VAR hakemlerine büyük tepki göstermişti.

Ayrıca, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil‘e kulübün sosyal medya hesabından sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 24 bin TL ve Göztepe Başkanvekili Talat Papatya'ya ise sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunmasından dolayı 36 bin TL para cezası verildiğini duyurdu.

Göztepe’nin futbolcusu Alpaslan Öztürk'e de Çaykur Rizespor maçında sportmenliğe aykırı hareketler sebebiyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir