MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakanlıkta Instagram zirvesi!
Güncel
5 Ağustos 2024 Pazartesi 12:38

Bakanlıkta Instagram zirvesi!

2 Ağustos'tan bu yana kapalı olan sosyal medya uygulaması Instagram için yeni gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri bugün görüşecek. Bakan Uraloğlu, "Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" dedi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos'ta erişime engellenen sosyal medya platformu Instagram uygulaması için kritik bir toplantı gerçekleştirilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Instagram yetkilileri bugün saat 13.00'te görüşecek.

BAKAN URALOĞLU: OLUMLU GELİŞMELERİN OLMASINI BEKLİYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz." açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir