MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Türkmen'den o iddialara yanıt!
Güncel
5 Ağustos 2024 Pazartesi 10:54

Başkan Türkmen'den o iddialara yanıt!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçedeki kütüphanelerin kapanacağı iddialarını yalanladı. Türkmen, 'Attığımız adımlarda, kişilere, gruplara, bir takım yapılara sağlanan imtiyazları ortadan kaldırıyor olmamızın bazı çevreleri rahatsız ediyor olduğunun bilincindeyiz' dedi. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'in açıklaması şu şekilde;

''31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Kemalpaşa halkının kararı ile göreve geldiğimiz ilk andan itibaren halkımızın beklentileri ve çizdiğimiz gelecek planlaması dahilinde birçok önemli adımı kararlılıkla attık ve atıyoruz.

Süreç boyunca attığımız adımlarda, kişilere, gruplara, bir takım yapılara sağlanan imtiyazları ortadan kaldırıyor olmamızın bazı çevreleri rahatsız ediyor olduğunun bilincindeyiz.

Bundandır ki belediyemize yönelik uzunca bir süredir ardı arkası kesilmeyen manipülasyonlar, gerçek dışı yakıştırmalar söz konusu. Planlamamız dahilinde olmayan, hatta birçok konuda ortaya atılan iddiaların aksine yönelik çalışmalarımız söz konusuyken, oluşturulan sahte gündem ile belediyemizin çalışmalarını sekteye uğratabileceğine inanan kişilerin çabalarının beyhude olduğunu net olarak belirtiyoruz.

Son olarak bir süredir yayılmaya çalışılan 'Kütüphaneler Kapanıyor' söylemi tamamen gerçek dışı olduğu gibi kütüphanelerin etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalarımızın olduğunu belirtmek isteriz. Bundan sonraki süreçte oluşturulmaya çalışılan her türlü sahte bilgi, belgeye karşı tüm hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızın altını çiziyoruz. Alacağımız her kararın, bugüne kadar olduğu gibi, sadece 120 Bin Kemalpaşalının lehine olacak şekilde titizlikle alınacağını ifade etmek isteriz.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir