MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'dan örgüte iktidar mesajları!
Politika
10 Ekim 2024 Perşembe 14:07

Aslanoğlu'dan örgüte iktidar mesajları!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, kadın ve gençlik örgütleri kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilk koordinasyon toplantılarını Menderes’te yaptı. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantılar dört ayrı oturumda yapılırken, Aslanoğlu sırasıyla il gençlik kolları, il kadın kolları yönetimleri ve ilçe örgüt başkanları ile bir araya geldi. Son oturum ise genişletilmiş örgüt toplantısı olarak gerçekleştirildi. 
 
Kadın ve Gençlik Kolları kongre süreçlerinin tamamlanmasının ardından seçilen yönetimlerle bir araya gelerek iktidar yolunda yürütülen çalışmalarda koordinasyonu en üst seviyeyi çıkarmak istediklerini vurgulayan Aslanoğlu “Kaybedecek vakit yok. Ülkenin ekonomik ve sosyal açıdan AKP tarafından getirildiği durum içler acısı. Halk bizden çözüm bekliyor, iktidar olmamızı bekliyor. Tüm örgütlerimizle halkımızın beklentisini karşılamak için birlik içinde çalışıyoruz” dedi.


 
Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;
 
İKTİDARA YÜRÜYORUZ AMA ASLA REHAVETE KAPILMIYORUZ
 
''İzmir il örgütü olarak bugün Menderes’te çok faydalı toplantılar yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapılacak ilk seçimlerde iktidara geleceğini biliyoruz. Bunu taraflı tarafsız tüm anketlerde, sokakta, vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz tüm ortamlarda görüyoruz. Ancak biz iktidarı garanti gibi görüp rehavete kapılacak bir örgüt değiliz. İzmir örgütü partimizin en çalışkan, en aktif ve toplumsal tüm olaylarda ilik aksiyon alan örgütüdür. Bunu da partimiz içinde sağlanan uyuma ve birliğe borçluyuz. Yeni bir döneme girdik. Özellikle kadın ve gençlik kolları örgütlerimiz yenilendi ve örgütlerimize taze bir kan geldi. Yenilenen bu yönetimlerimiz ve ana kademe ilçe başkanlarımız ile bugün koordinasyonumuzu arttırmak, fikir alışverişinde bulunmak için dört ayrı oturumda CHP İzmir’in iktidar yolundaki hazırlıklarını ve çalışmalarımızı bir üst seviyeye taşıyacak yol haritalarını konuştuk. Gençlik ve kadın kolları il yönetimlerimiz ile birlikte ilçe başkanlarımızla ayrı toplantılarda ve daha sonra genişletilmiş son oturumda hep beraber önümüzdeki dönemi konuştuk.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir