MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AVM'lere 'Büyük' teşekkür!
Güncel
26 Mart 2020 Perşembe 22:02

AVM'lere 'Büyük' teşekkür!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs önlemleri kapsamındaki çağrısına kulak veren AVM'ler kapılarına kilit vurdu. İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu bu merkezlerde, yakın temas ve virüsün yayılma ihtimalinin önüne geçilmiş oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ise duyarlılıklarından dolayı AVM'lere teşekkür etti.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi, önceki gün, koronavirüs salgını nedeniyle, kent sınırları içindeki AVM'lere "geçici süreyle faaliyetlerini durdurma" çağrısında bulunmuştu. İnsan sirkülasyonunun son derece yoğun olduğu bu merkezlerde virüsün iyice yayılma riskine dikkat çekilmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in talimatı ile Genel Sekreter Buğra Gökçe'nin imzasını taşıyan karar, İzmir'deki tüm AVM yönetimlerine tebliğ edilmişti.

KİLİT VURDULAR

AVM'lerin İzmir Büyükşehir'in çağrısına uyduğu görüldü. Optimum, Agora, Forum Bornova ve KİPA başta olmak üzere kentin tüm aks'larındaki AVM'ler kapılarına kilit vurdu.

TEŞEKKÜR ETTİ

AVM'lerin duyarlılığı İzmir Büyükşehir'i de memnun etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'deki AVM'ler koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığımız çağrıya olumlu yanıt verdi. Süpermarket, eczane, hijyen-paket servis dışındaki faliyetlerini durdurdu! Duyarlılıklarına teşekkür ediyoruz. İzmirlilerin sağlığı hepimizin önceliği... #BizVarız" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir