MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu da imece usulü dezenfekte
Güncel
26 Mart 2020 Perşembe 10:45

Bu da imece usulü dezenfekte

Seferihisar Belediyesi yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Dezenfektasyon çalışmalarına belediye ekiplerinin yanı sıra köylüler de traktörleriyle destek veriyor. Muhtarlar çalışmaları denetliyor.

Seferihisar Belediyesi ilaçlama saha amiri Mustafa Ayışık, ilçede ilaçlanmadık nokta bırakmadıklarını, dezenfekte edilecek son köy olan Orhanlı'dan sonra tekrar aynı işlemi baştan yapacaklarını söyledi. Mustafa Ayışık, “Bu şekilde imece bir çalışma olmasa bir hafta gibi kısa bir sürede tüm köyleri ilaçlayamazdık. Bu virüs bize imece yardımlaşmasını tekrar hatırlattı. Traktörü ve ilaç makinası olan vatandaşlar bize destek veriyor. Biz de ilaç ve personel konusunda elimizden geldiğince destek oluyoruz. İnsanlar bu süre içerisinde evlerinden çıkmamaya özen göstersinler" dedi.

Orhanlı Köy Muhtarı Birgül Bozkurt da dezenfekte işleminden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ise “Merkez mahallerimiz dışında kalan köylerimizde muhtarlarımızdan oldukça fazla destek alıyoruz. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Seferihisar olarak bugünleri hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir