MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALF'in çocuk yıldızı ölü bulundu!
Magazin
11 Temmuz 2024 Perşembe 15:29

ALF'in çocuk yıldızı ölü bulundu!

ALF adlı dizide çocuk karakteri canlandıran Benji Gregory, arabasında ölü bulundu. Adli Tıp Bürosu Gregory'nin ölüm nedenini henüz açıklamadı.

İkonik komedi dizisi ALF'in çocuk yıldızı Brian Tanner'ı canlandıran NGregory, 13 Haziran'da Peoria'daki bir Chase Bank otoparkında hizmet köpeği Hans'la birlikte arabasında ölü bulundu.

1986-1990 yılları arasında yayınlanan 80'lerin ikonik komedi dizisinde akıllara kazınan Gregory'nin kız kardeşi Rebecca, TMZ'ye yaptığı açıklamada Gregory'nin depresyon, bipolar bozukluk ve "onu genellikle günlerce uyanık tutan" bir uyku bozukluğu yaşadığını söyledi.

Ancak yakınları, 12 Haziran'da kalan çekleri yatırmak için bankaya gittiğinde arabasında uyuyakaldığını ve araçtaki sıcak çarpması sonucu öldüğünü düşünüyor.

Gregory, 1986-90 yılları arasında NBC'de yayınlanan ALF'in (Alien Life Form)100'den fazla bölümünde ortanca oğul Brian Tanner'ı canlandırdı. Dizi, Melmac gezegeninden gelen ve uzay gemisini Tanner'ların garajına düşüren tüylü bir uzaylının dünyevi maceralarını konu alıyordu.

Maricopa Adli Tıp Bürosu henüz ölüm nedenini belirlemedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir