MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Radisson Aliağa'dan
Magazin
9 Temmuz 2024 Salı 13:26

Radisson Aliağa'dan "Yaza Merhaba"

Aliağa'da 185 odası ve hizmet kalitesiyle bölgenin tek beş yıldızlı oteli olan Radisson İzmir Aliağa, açılışının 3. yılında iş ortaklarıyla "Yaza Merhaba" gecesi düzenledi. Muhteşem organizasyonda firmalar arası bağlar güçlenirken yeni iş fırsatları da değerlendirildi.

Modern ve lüks tasarıma sahip Radisson İzmir Aliağa, otel içindeki spa merkezi ile huzur ve rahatlama imkanı sunarken, geniş menüsü ve şık atmosferiyle dikkat çeken Hazar Restaurant ile de misaferlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.



Otelin açılışının 3. yılında, iş birliği içinde olunan firmalar geleneksel "Yaza merhaba" organizasyonu ile konuk edildi. Coşkuyla gerçekleşen gecede hem firmalarla olan bağlar güçlendi hem de yeni iş fırsatları değerlendirildi. Konukların keyifli vakit geçirdiği organizasyonumuz, beğeni topladı.



Türkiye-Yunanistan kültür-sanat projeleri direktörü Evrim Ateşler'in katılımıyla zenginleşen etkinlikte, Okeanos Greek Music Ensemble sahne aldı. Ensemble, eski ve yeni albümlerinden seçtikleri Mikrasiatiko, Smyrneiko ve Rebetiko şarkıları ile iki yakanın birbirine olan sevdasını müzikle dile getirdi. Konuklar, bu eşsiz performans eşliğinde adeta İzmir ve İstanbul'dan Pire'ye bir müzikal yolculuğa çıktı. Bu anlamlı etkinlik, kültürel bağlarımızı pekiştirmek ve sanatı ortak bir dil olarak kullanmak adına büyük bir adım oldu.



Radisson İzmir Aliağa Günel Müdür Ertuğrul Uzak, Satış ve Pazarlama Direktörü  Ahmet Taşkıran, F&B Müdürü Mustafa Tuncer ile Satış ve Pazarlama Müdürü Fulden Beti Acar'la en iyi hizmeti sunarken, kültürel ve sanatsal etkinliklerle de misafirlerin kalbinde iz bırakmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir