MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili başkan görevinden ayrıldı
Politika
20 Temmuz 2022 Çarşamba 23:20

AK Partili başkan görevinden ayrıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir süreliğine görevinden ayrıldığını duyurdu. Demir’in yerine Belediye Başkanlığı'na vekaleten Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un görev yapacağı açıklandı.

Belediye Başkanı AK Partili'li Mustafa Demir, görevinden ayrıldığını açıkladı. Görevden ayrılış yazısı ilgili makamlara gönderilirken AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un başkanlık görevini üstlendiğini belirtildi.

“BİR DİZİ İŞLERİM NEDENİYLE…”

Demir, ilgili makamlara gönderdiği “görevden ayrılma” yazısında, “Bir dizi işlerim nedeniyle 20.07.2022 tarihinden itibaren görevimden ayrılıyorum. Görev dönüşüme kadar Belediye Başkanlığına Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nihat Soğuk vekalet edecektir. Bilgi edinilmesini ve gereğinin buna göre yapılmasını rica ederim” ifadelerini kullandı. Başkan Demir’in hasta olduğu ve doktor tavsiyesi ile görevinden ayrıldığı ileri sürüldü.

DESTİCİ İLE GÖRÜŞMESİNİ İPTAL ETMİŞTİ

Öte yandan Başkan Mustafa Demir, Pazartesi kente gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile olan görüşmesini sağlık nedenleri yüzünden iptal etmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir