MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kasapoğlu'dan Karşıyaka Stadı mesajı... ''Cemil Tugay ile görüşeceğiz''
Politika
30 Nisan 2024 Salı 11:13

AK Partili Kasapoğlu'dan Karşıyaka Stadı mesajı... ''Cemil Tugay ile görüşeceğiz''

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmak adına hayallerimiz vardı. Hayallerimizde ısrarcıyız. Milletimizin kararı başımızın tacı" dedi. Kasapoğlu, Karşıyaka Stadı'nın yapımı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşeceklerini belirterek, "Arazinin devri için hazırız" dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise İzmir'de 10 ilçede seçimi küçük farklarla kaybettiklerini söyledi.

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir Milletvekili  ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyip gündeme dair açıklamalar yaptı. Toplantıda, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş, Menemen Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Dilaver Kişili ile  AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı da yer aldı.



"10 İLÇEDE ÇOK AZ FARKLARLA KAYBETTİK"

İlk olarak söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yerel seçim sürecini değerlendirdi. Saygılı şöyle konuştu:

 "İzmir'de 'Ceketimi koysam, kazanırım' mantığının hakim olduğu bir süreci yaşadık. İlçe belediye başkan adaylarımız ve Hamza Dağ, İzmir ile ilgili ciddi projeler ortaya koydu. 10 ilçede hiçbir proje ortaya koymayanlara karşı çok az farklarla kaybettik.  Pandemi, global kriz, Ukrayna-Rusya Savaşı hem ülkemizi hem dünyayı olumsuz etkiledi. 11 ilimizde yaşadığımız deprem sonrası seçim atmosferine girdik. Bunlar kolay değildi. Bunları unutacak insanlar değiliz. Problemleriel birliğiyle çözeceğiz."



KASAPOĞLU'DAN TUGAY'A TEBRİK 

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu da halkın iradesine saygı duyduklarını vurgulayarak,
"Halkımız sandıklara koştu ve her zamanki gibi milletimiz dediği başımızın tacı. Milletimizin iradesinden başka irade tanımadık ve tanımayacağız. İzmir için güzel hedeflerimiz vardı. Gerçek belediyecilikle tanıştırmak adına hayallerimiz vardı. Hayallerimizde ısrarcıyız. Bu vesileyle seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve ilçe belediye başkanlarını, meclis üyelerini tebrik ediyorum. Biz hep milletimizin menfaatinin yanındayız" dedi. 

"ENKAZ EDEBİYATI SONUÇ VERMEZ"

İzmir'de çevre, sosyal belediyecilik ile ilgili önemli çalışmalar yapılması gerektiğine dikkat çeken ve belediyelerin ekonomik durumuna değinen Kasapoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz hiçbir zaman milleti küçümseyenlerden olmadık. 'Ölüler oy kullandı, halk kömürle, simitle kandırıldı' dediler. Bahane ürettiler, biz ise milletimizin kararını bahanelerle örtmedik. Bizim anlayışımızda hiçbir zaman ümitsizlik yok. İzmir'e dair hayallerimiz 31 Mart'ta vardı yine var ve var olmaya devam edecek. Yöneticiyseniz hiçbir mazeretin ardına sığınamazsınız. Sorun varsa onlara yönelik plan ve proje yapacaksınız. 1994 yılında Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde nasıl bir şehir devraldı? Başarmak için hiçbir mazeret tanımıyoruz. İzmir halkı başarıya odaklı. Şehircilik sorunlarının çözülmesine ihtiyaç var. Enkaz edebiyatı ile sonuç alamazlar." 

KARŞIYAKA STADI AÇIKLAMASI: "DEVİR İÇİN HAZIRIZ"

Yıllardır yapımı için beklenen Karşıyaka Stadı ile ilgili de konuşan Kasapoğlu, "Karşıyaka Stadı için defalarca mahkemeye gittiler. Biz bu yola çıkarken 3 stadı yapma gayretindeydik ve 2'sini bitirdik. Samimiyetle başladık ama maalesef Karşıyaka'da engellemeler bizi başarıya ulaştırmadı. Cemil bey ile görüştük.. 'Bize devredin' dedi, tabi dedik. İlgili protokolleri gönderdik hala cevap çıkmadı. Önümüzdeki günlerde Cemil Bey ile görüşeceğiz. Süreçleri en hızlı şekilde takip etsinler biz de destek verelim. Bürokratik süreçleri tamamlama noktasında görüşeceğiz, devir noktasında hazırız. Önceden de hazırdık ama devralıp bitireceğine ilişkin taahhüt var" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir