MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay 'Planlama ajansının başına geçecek' demişti... Erdoğdu kabul etmedi!
Politika
29 Nisan 2024 Pazartesi 16:01

Başkan Tugay 'Planlama ajansının başına geçecek' demişti... Erdoğdu kabul etmedi!

İzmir'de genel sekreterlik görevine atanmadığı için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay arasında iplerin gerilmesine neden olan Aykut Erdoğdu konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Tugay'ın "Ege'nin tamamında koordinasyon sağlayacak planlama ajansının başına geçecek" dediği Erdoğdu'nun bu görevi kabul etmediği ve görüşmelerin tıkandığı öğrenildi.

SONKALEİZMİR-Yeni dönemde Genel Sekreter Barış Karcı ile yola devam edeceğini açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile CHP Genel Merkezi arasında gerginliğe neden olan Aykut Erdoğdu konusunda yeni bir gelişme yaşandı. 

Başkan Tugay'ın "Ege'nin tamamında koordinasyon sağlayacak planlama ajansının başına geçecek" dediği Aykut Erdoğdu'nun bu görevi kabul etmediği öğrenildi. 

CHP lideri Özgür Özel'in genel sekreterlik için önerdiği Aykut Erdoğdu'nun bunun dışında başka bir göreve gelmeyeceğini ilettiği belirtildi.

Başkan Cemil Tugay dün Manisa'da düzenlenen Mesir Macunu Festivali'nde CHP lideri Özgür Özel ile bir yan yana birlik pozu vermişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir