MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Hızal'dan ''şantaj'' iddiası!
Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 15:51

AK Partili Hızal'dan ''şantaj'' iddiası!

AK Partili Özgür Hızal, Büyükşehir Belediye yetkililerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüksek oy çıkan köy muhtarlarına hizmet tehdidinde bulunduğunu iddia etti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oy çıkan köy muhtarları arayıp hizmet tehdidinde bulunduğunu iddia ederek ‘’Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir'de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İzmirimizin köylerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan teveccühü kabul edemedi. Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş’’ dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oy çıkan köy muhtarlarını arayıp, 28 Mayıs’ta da aynı sonuç çıktığı takdirde o köylere destek vermeyeceğini söylediklerini iddia etti. 

AK Partili Hızal, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi, ikinci turda gösterdiği savrulgan, tehditkar ve anti demokratik siyaseti İzmir'de çok farklı bir boyuta taşıyor. Şantaj ve montaj siyasetini propagandasının baş aktörü yapan CHP, İzmir'de muhtarlarımızı tehdit etmeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri İzmirimizin köylerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan teveccühü kabul edemedi. Köy muhtarlarını arayıp "oylar değişmezse hizmet yok" diyor. Köylerdeki seçim sonuçlarını takip edeceklermiş. Sandıklardan tekrar Recep Tayyip Erdoğan çıkarsa o köylere destek vermeyeceklermiş. İzmirli hemşehrilerimiz bugüne kadar ne faydanızı gördü CHP? Köylerimize ne hizmet götürdünüz de geri alacaksınız? Yokluğunuz, İzmir için sadece faydadır. Varlığınız ise zaten engeldir.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir