MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Bezircilioğlu'dan kapatılan seçim ofisleriyle ilgili açıklama: ''Oraların misyonu bitti, biz sahadayız''
Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:58

İYİ Partili Bezircilioğlu'dan kapatılan seçim ofisleriyle ilgili açıklama: ''Oraların misyonu bitti, biz sahadayız''

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, SONKALE'nin gündeme getirdiği bazı seçim ofislerinin kapatıldığı haberinin ardından açıklama yaptı. Kapatılan ofislerin genel seçime yönelik açılan yerler olduğunu belirten Bezircilioğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakası olmayan yerler. Oraların misyonu bitti. Tenkit edilecek tek şey oraya asılan kiralık ilanı. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili ofisler açık, çalışıyor. Biz de sahadayız" dedi.

SONKALE'nin gündeme getirdiği "İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın bazı seçim koordinasyon ofislerini kapattığı" haberinin ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'dan açıklama geldi.

SONKALE'ye konuşan Bezircilioğlu, söz konusu ofislerin genel seçime yönelik açıldığını belirterek şunları kaydetti:

"Oralar Kemal Kılıçdaroğlu ofisleri değildi.. Tenkit edilecek tek şey var. O da kiralık yazısının erken asılması. Tabelalar ve görseller söküldükten sonra asılabilirdi. Onları söktüreceğiz. Dolayısıyla oraların misyonu tamamlandı. İYİ Parti'nin milletvekili seçimleri için açtığı yerler. Buraların kapanmasını anormal karşılamamak gerekir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakası olmayan yerler. Yani orada artık İYİ Parti'nin broşürünü bile dağıtamayacağız. Seçim geçmiş, misyonu bitmiş. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili ofisler muhtelif yerlerde devam ediyor... Biz de ekiplerimizle sahadayız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için ittifak ortaklarımızla, belediye başkanları ile birlikte çalışıyoruz."

SEÇİME BİR HAFTA KALA OFİSLERİ KAPATTILAR!

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir