MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ADD Bayraklı, depremde hayatını kaybedenleri şiirlerle andı
Güncel
14 Mart 2023 Salı 16:47

ADD Bayraklı, depremde hayatını kaybedenleri şiirlerle andı

Atatürkçü Düşünce Derneği Bayraklı Şubesi, depremde hayatını kaybedenler anısına panel ve şiir dinletisi düzenledi. Şair ve yazarların konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte depremde hayatını kaybedenler şiirlerle anıldı. ADD Bayraklı Şubesi Başkanı Gönül Güngör, “Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımız için bir araya geldik ve onlara yüreğimizi gönderdik” dedi.

ADD Bayraklı Şubesi, depremde hayatını kaybedenler anısına dernek binasında panel ve şiir dinletisi düzenledi. Etkinliğe, Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği (BAMAD) Genel Sekreteri - Yazar Özgür Zeybek konuşmacı olarak katıldı. Şairler Bilsen Başaran, Gülçin Sahilli ve Nevval Savak da şiir dinletisi sundu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşların anıldığı etkinlikte yaraların birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sarılacağı belirtildi. Okunan şiirler, depremzedelere ithaf edildi.

DEPREMZEDELERE YÜREĞİMİZİ GÖNDERDİK

Törenin açılışında konuşan ADD Bayraklı Şubesi Başkanı Gönül Güngör, “Yaşamın her alanında mücadele veren cumhuriyet ışığındaki tüm Atatürk sevdalılarının her zaman yanındayız. Şimdi de depremde yaşama mücadelesi veren, ailelerini bir arada tutmaya çalışan çocuklarımızı, kadınlarımızı, tüm yurttaşlarımızı anıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yararlılara bir kez daha acil şifalar diliyoruz. Tüm depremzedelerimize şiirlerimizi, sevgilerimizi ve dayanmak İçin yüreğimizi gönderiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir