MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de seçim süreci iki avukata emanet!
Güncel
14 Mart 2023 Salı 15:59

CHP İzmir'de seçim süreci iki avukata emanet!

CHP Genel Merkezi, 14 Mayıs'taki genel seçimlerde koordinasyonun sağlanabilmesi amacıyla genel başkan yardımları arasında görevlendirme yaptı. İki seçim bölgesi olan İzmir'e avukat kökenli isimler düştü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ile CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan İzmir'deki seçim koordinasyon çalışmalarını yürütecek.

CHP'de 14 Mayıs'taki genel seçimler öncesi çalışmalar hız kazandı. CHP Genel Merkezi tarafından seçim koordinasyonlarının sağlanması amacıyla il il ve bölge bölge görevlendirmeler yapıldı. İller ve seçim bölgeleri, CHP Genel Başkan Yardımcıları Engin Özkoç, Faik Öztrak, Muharrem Erkek, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Selin Sayek Böke ve Veli Ağbaba'nın yanı sıra CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan arasında paylaştırıldı. İzmir'e ise bu isimlerden avukat kökenli olan Bülent Tezcan ve Muharrem Erkek düştü.

AVUKATLAR KARARI VERECEK

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Balçova, Buca, Çeşme, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Konak, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçelerinin yer aldığı İzmir 1’nci bölgeden sorumlu olacak.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ise Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerini kapsayan İzmir 2’nci bölgede çalışma yürütecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir