MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2 gün sonra temizlediler!
Yerel Yönetimler
29 Mart 2020 Pazar 14:23

2 gün sonra temizlediler!

Karşıyaka'da 2 gündür toplanmadığı ileri sürülen ve yollara saçıldığı görülen çöpler, bugün sabah saatlerinde belediye ekiplerince toplandı. Mahalle sakinleri, şimdilik rahat bir nefes aldı.

SONKALEİZMİR- Koronavirüs pandemisiyle mücadelede hijyene her zamankinden fazla önem gösterilmesi gerekirken dün Karşıyaka'da tepki çeken görüntüler ortaya çıkmıştı. İmbatlı Mahallesi 6086 Sokak'ta 2 gündür toplanmadığı ileri sürülen çöplerin yollara saçıldığı görülmüştü. Yurttaşlar, Karşıyaka Belediyesi'ne tepkilerini dile getirmişti. Bu durumun sık sık yaşandığını belirten bir yurttaş, "Virüs nedeniyle evden çıkmıyoruz. Sadece çöp dökmeye çıktım ama keşke çıkmasaydım. Bu ortamda her türlü virüs olur" demişti.

GEÇ DE OLSA...
SONKALEİZMİR'in gündeme getirdiği bu çirkin manzarayla ilgili Karşıyaka Belediyesi ekipleri, gecikmeli de olsa harekete geçti. Bugün saat 10.00 sıralarında İmbatlı Mahallesi 6086 Sokak'a gelen temizlik işleri çalışanları, konteynerlerde birikmiş çöpleri alıp etrafa saçılanları topladı. Mahalle sakinleri ise şimdilik rahat bir nefes aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir