MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de dayanışma ruhu...
Yerel Yönetimler
28 Mart 2020 Cumartesi 16:50

İzmir'de dayanışma ruhu...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başlattığı 'Büyük dayanışma' kampanyasına İzmirliler yoğun ilgi gösteriyor. Kampanya ile 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi 10 bin aileye ulaşıldığı belirtilirken, Kültürpark 3 Nolu hol de lojistik merkezi haline getirildi. Başkan Soyer, "Kampanyamızı büyütüyoruz. Daha fazlasını yapacağız. Veren el alan eli, alan el veren eli görmüyor, görmeyecek. Haydi İzmir #BizVarız" açıklamasını yaptı

SONKALEİZMİR-Koronavirüs pandemisine karşı İzmir'de 'Büyük Dayanışma' kampanyasını başlatarak 65 yaş üstü ve ihtiyacı olan yurttaşlara yardım eli uzatılmasını sağlayan Başkan Tunç Soyer'in çağrısına destek giderek artıyor. Dayanışma kampanyasına yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültürpark 3 Nolu holü lojistik merkezi haline getirdi. Büyükşehir'den yapılan bilgilendirmede "Büyük bağışta bulunmak isteyenler 444 40 35 numaralı telefonumuzu arayabilirler. Paketli ve kullanım tarihi geçmemiş az miktardaki kuru gıda ve hijyen ürünlerini lojistik merkezimize teslim edebilirsiniz" denildi. Ayrıca örnek teşkil etmesi açısından paket oluşturabilinecek ürünlerin listesi verildi.
10 BİN KİŞİYE ULAŞILDI
Başkan Tunç Soyer de "Geçen pazartesi günü #BizVarız dedik, müthiş bir dayanışma gösterdiniz. Ulaştırdığınız gıda, hijyen malzemelerini Kültürpark lojistik merkezinde toplayıp paketledik. Bir haftada, geliri olmayan 65 yaş üstü büyüğümüz ve çocuklu 10 bine yakın aileye ulaştırdık. Daha fazlasını da yapacağız. Bu krizde günlük gelirini kaybeden İzmirlilere yönelik kampanyamızı büyütüyoruz. Veren el alan eli, alan el veren eli görmüyor, görmeyecek. Haydi İzmir #BizVarız" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bilöz özbay teşekkürlerimiz sonsuz, iyiki varsınız allahımdan sizlere sağlık ve güç diliyorum...
 29 Mart 2020 Pazar 07:57
Teşekkürler size iyiki varsınız allahımdan size sağlık ve güç diliyorum
 Nergiz can
 28 Mart 2020 Cumartesi 17:42
Bu yanlız İzmir için mi geçerli, Seferihisar da bir tanıdığım var,aç kalan orayada gidiyormu bu yardımlar,bilgi verirseniz sevinirim.
 Çok teşekkürler çok deyerli başkanımıza ve duyarlı izmirlilere.
 28 Mart 2020 Cumartesi 17:34
Çok sağ olsunlar varolsunlar inşallah en kısa zamanda her şey normale döner güzel izmiri iz cıvıl cıvıl. Mutlu şekilde . Birbirine kenetlenir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir