MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ve suç duyurusunda bulundu! Benden 500 bin TL istediler…
Yerel Yönetimler
15 Temmuz 2020 Çarşamba 22:37

Ve suç duyurusunda bulundu! Benden 500 bin TL istediler…

“Kirli ittifaklar ile haraca bağlanmak istediklerini” söyleyip gündemi sallayan Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Başkan Aksoy, FETÖ ile iltisaklı olduğunu savunduğu gazetecinin şantajla Menemen Belediyesi’nden 500 bin TL istediğini, bunun 1 AK Partili, 1 de CHP’li tanığı olduğunu ileri sürdü. “Belediyelerden şantajla para koparmaya çalışanlara hodri meydan” diyen Başkan Aksoy, savcılığın soruşturma açmasını talep etti.

SONKALEİZMİR- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “kamuoyuna ve Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’na” hitaben sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Daha önce “kirli ittifaklarla Menemen Belediyesi’nin haraca bağlanmak istediğin” söyleyip gündemi sallayan Başkan Aksoy, bu kez iddialarını detaylandırdı. Aksoy, FETÖ ile iltisaklı olduğunu savunduğu bir gazeteci tarafından şantajla Menemen Belediyesi’nden 500 bin TL koparılmak istendiğini ileri sürdü. Bu kişinin istediğini alamayınca belediyeyi karalamaya dönük yayın yaptığını belirten Aksoy, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma açmasını talep etti.

Başkan Serdar Aksoy’un çarpıcı açıklaması şöyle:

“Kamuoyuna ve Menemen Cumhuriyet Başsavcılığına

31 Mart seçimleri sonrası bir türlü yenilgiyi hazmedemeyen unsurlar; sandıkta yenemediklerini çamur siyaseti ile yenmeye çalışıyor.

16 aylık Belediye Başkanı olarak, 14 tane açılış yapmış ve bu başarıya imza atmış olmamız seçimi kaybetmiş olanların ezberlerini bozdu.

Tam 2.5 yıldır mücadele ediyorum. Menemen’deki statüko ile kararlı mücadele veriyorum. Mücadele etmekten bıkmadım, bıkmayacağım.

Menemen sevdası bu mücadele hırsımın temel direğidir.

Her türlü kirli ittifaka hodri meydan diyorum.

Son dönemde Menemen'e nereden geldiğini bilmediğim FETÖ iktisaplı bir yayın kuruluşu gerek benim gerekse belediyemiz hakkında asılsız, rezil bir yayın sürecini başlattı. Bu yayın kuruluşunun sahibi resimde de görüldüğü üzere PENSİLVANYA’yı komşu kapısı yapmış FETÖ ile bire bir bağlantı içinde olduğu görülen bir şahıstır.

Bu yayın organının sahibi altını çizerek söylüyorum benden 500 bin TL istedi. Bırakın bu parayı vermeyi 5 kuruş dahi vermedim, vermeyeceğim. MENEMEN HALKI’nın parasını bu şantajcı zihniyete vermem. Benim alnım ak, başım dik. Çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Bu parayı talep ettiğini bilen Menemen siyasetinden 2 arkadaşım da var. Biri AK Partili diğeri ise CHP'li.

İşin ilginç tarafı bu FETÖ ile haşır neşir olmuş şantajcı gazeteci CUMHURİYET MEYDANIMIZDA POLİS korumasında canlı yayın yapıyor. Savcılık da bu FETÖ ile ilişkisi açık kişinin yayınını suç duyurusu olarak kabul ediyor.

Menemen Savcılığı’nın  benim şu an anlattığım FETÖ ile fotoğraf çektirmekten haz alan şahıs ve bu şahsın şantajı ile ilgili soruşturma başlatıp başlatmayacağını hep birlikte göreceğiz. İnşallah bu şantajcı gazetecinin CUMHURİYET MEYDAN’ndaki yayınını hiç zaman kaybetmeden suç duyurusu olarak kabul eden savcılık, Menemen Belediye Başkanının anlattıklarını da suç duyurusu olarak kabul etmesini bekliyorum.

Bu FETÖ ile fotoğraf çektiren zat sadece Menemen Belediyesi’ne değil pek çok belediye başkanına ve yönetimine de neler yaptığını basını takip eden herkes bilir.

FETÖ ile zamanında fotoğraf çektiren şahıs Menemen CUMHURİYET MEYDAN’ında MHP ilçe başkanı ile röportaj yapıyor, birbirlerine çok yakışıyorlar.

Benim midem bu çirkinlikleri kaldırmıyor. Ve belediye meclisinde kimi meclis üyeleri bu FETÖ ile fotoğraf çektiren şahsın dedikodu ve iğrençliklerini meclise taşıyor.

Açık ve net; savcılığa hem şantajcı gazetecinin FETÖ ile ilişkisinden dolayı hem de Menemen Belediyesi’nden 500 bin TL şantaj ile para istediği için suç duyurusunda bulunuyorum.

Tüm Menemen halkına da şunu söylüyorum; bu veya bunun gibi belediyelerden şantajla para koparmaya çalışanlara HODRİ MEYDAN. Kuruş para da ödemeyeceğim.

MENEMEN SENİ SEVİYORUM”

 

İşte, Başkan Aksoy'un yaptığı paylaşım:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir