MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O müdüre yüklendi! SENİN HADDİNE DEĞİL...
Güncel
12 Nisan 2020 Pazar 21:45

O müdüre yüklendi! SENİN HADDİNE DEĞİL...

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in sokak hayvanlarına yem verilen etkinliğe desteklerinden dolayı 30 belediye içinden sadece AK Partili ve MHP'li başkanlarca yönetilen 4 belediyeye teşekkür etmesi tepki çekti. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Siyaseti sokak hayvanlarının beslenmesine kadar indirgeyip AKP partizanlığı yaparak onca emeği olan belediyelerimizi hiçe saymak senin haddine değil" diyerek Müdür Özen'e yüklendi.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Bir bürokrat olan ve ayrım yapmaması gereken İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü siyaset peşinde koşuyor. Siyaseti sokak hayvanlarının beslenmesine kadar indirgeyip AKP partizanlığı yaparak onca emeği olan Belediyelerimizi hiçe saymak senin haddine değil #MustafaÖzen" ifadelerini kullandı.

(Üstte Tarım İl Müdürü Mustafa Özen)

25 BELEDİYEYİ YOK SAYMIŞTI

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası kapsamında İzmir'in 30 ilçesindeki sokak hayvanları beslenmişti. Ancak, mamalama çalışmalarının sona ermesinin ardından bir açıklama yapan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, 30 belediyenin içinden sadece AK Partili ve MHP'li başkanlarca yönetilen 4 belediyeye teşekkür etmiş, CHP ve İYİ Partili başkanlarca yönetilen 25 belediyeyi yok saymıştı. Etkinliğe bizzat katılan Ödemiş Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Eriş de "Bu tavır, ruhları kararmış insanların tavrı" diyerek Mustafa Özen'i eleştirmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir