MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Futbolda şike davası yeniden başlıyor
Spor
16 Temmuz 2020 Perşembe 10:43

Futbolda şike davası yeniden başlıyor

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın da arasında olduğu 36 sanık "futbolda şike" davasında yeniden yargılama sonucu beraat etmişti. Ancak Yargıtay 5. Ceza Dairesi verilen beraat kararlarını usulden bozdu. Yargıtay'ın bozma ilamının ardından Yıldırım ve 36 sanığın yeniden yargılanmasına bugün İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından başlanacak. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde yapılacak ilk duruşmaya Aziz Yıldırım da katılacak.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin futbolda şike davasına dair kararlarını usulen bozmuştu. Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 36 sanık, 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden yargılanacak. Duruşmaya Yıldırım ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katılacak.

“FETÖ FİRARİSİ ESKİ SAVCI ZEKERİYA ÖZ BAŞLATMIŞTI”

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile spor dünyasında tanımış çok sayıda kişinin adının karıştığı, 3 Temmuz 2011’de başlayan “Futbolda şike” soruşturması, dönemin özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı FETÖ firarisi Zekeriya Öz’ün talimatıyla başlatılmıştı.

Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’de 2010-2011 sezonundaki birçok maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği, bunun için organize suç örgütü kurulduğu iddia edilmişti. (SÖZCÜ)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir