MENÜ
İzmir 16°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu
Spor
15 Temmuz 2020 Çarşamba 12:54

Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu

Gelecek sezon Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın rakipleri belli oldu. Yeşil-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda AEK (Yunanistan), Bamberg (Almanya), Holon (İsrail) , Bilbao (İspanya), Cholet (Fransa) ve Fortitudo Bologna (İtalya) ile eşleşti.

SONKALEİZMİR-28 takımın direkt olarak normal sezon gruplarında yer alacağı, son 4 takımın ise ön eleme turları ile belirleneceği FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Pınar KSK, kura çekimine Casademont Zaragoza (İspanya), Peristeri (Yunanistan) ve San Pablo Burgos (İspanya) ekipleri ile birlikte 4. torbadan katıldı. Kaf-Kaf kura çekimi sonunda D Grubu'nda AEK (Yunanistan), Bamberg (Almanya), Holon (İsrail) , Bilbao (İspanya), Cholet (Fransa) ve Fortitudo Bologna (İtalya) ile mücadele edecek. Yeşil-kırmızılıların gruptaki 8. rakibi ise elemelerden gelecek.
Sekizerli dört grup halinde, iç saha ve deplasman usülünde oynanacak olan normal sezon gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar FIBA Şampiyonlar Ligi’nde adını Son 16 Turu’na yazdıracak.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir