MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zorlu'dan gökdelen açıklaması!
Güncel
4 Aralık 2019 Çarşamba 13:29

Zorlu'dan gökdelen açıklaması!

İzmir Konak'ta tepkilere rağmen yapımına başlanan 42 katlı gökdelenle ilgili Güçbirliği Holding'den açıklama geldi. Güçbirliği Holding ve Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, söz konusu gökdelen ile herhangi bir ortaklıklarının bulunmadığı vurguladı. Açıklamada, "Bu konu ile ilişkilendirilmemiz, sadece isim benzerliğinden kaynaklanmaktadır" denildi.

Güçbirliği Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu imzalı, "Eski tütün depolarında yapılan inşaat ile iherhengi bir ilgimiz yoktur' başlıklı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"İzmir’in, Konak İlçesi Pasaport mevkiindeki Pastel AVB ve eski tütün depolarının bulunduğu alana yapılması planlanan 42 katlı gökdelen projesi, son günlerde gündemin önemli maddelerinden biri haline gelmiştir. Zorlu Holding tarafından gerçekleştirilen bu proje ile ilgili olarak tarafımıza müracaat edilip, bilgi alınmak istenmektedir. Güçbirliği Holding ve Mazhar Zorlu Holding olarak, pasaportta gerçekleştirilecek projede herhangi bir ortaklığımız sözkonusu değildir. Bu konu ile ilişkilendirilmemiz, sadece isim benzerliğinden kaynaklanmaktadır. Farklı değerlendirmelere muhatap olmamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz." 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir