MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zafer Partili Boyunağa'dan 'Arapça tabela' tepkisi:
Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:47

Zafer Partili Boyunağa'dan 'Arapça tabela' tepkisi: "BURASI NİYE SAHİPSİZ"

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, partililer ile beraber İzmir Basmane'de  tura çıktı. Bölgedeki Suriyeli yoğunluğuna dikkat çeken ve Arapça tabelalara tepki gösteren Boyunağa, "Atatürk'ün yürüdüğü sokakta Arapça, hiçbirimizin anlamadığı bir tabela. Kadim Kuvayi Milliye semti Basmane'yi kaçaklara ve Suriyeliler'e peşkeş mi çektiniz? Burası niye sahipsiz" diye tepki gösterdi. 

SONKALEİZMİR-Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa ve partililer İzmir'in Konak ilçesindeki Basmane semtinde esnaf turuna çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yaparak bölgedeki Suriyeli yoğunluğuna dikkat çeken Boyunağa, Arapça tabelaların çokluğuna tepki gösterdi. 



Suriyeli esnafla sohbet edip ülkelerine dönmelerini isteyen Boyunağa, bölgedeki bir tabelanın önünde, "Atatürk'ün yürüdüğü sokakta Arapça hiçbirimizin anlamadığı bir tabela. Yerel yöneticilere sesleniyorum. Kadim kuvayi Milliye semki Basmane'yi kaçaklara ve Suriyeliler'e peşkeş mi çektiniz? Burası niye sahipsiz" diye tepki gösterdi. 

"BASMANENİN KANUNSUZ BÖLGE OLMASI KABUL EDİLEMEZ"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Boyunağa'nın paylaşımını alıntılayarak, "Zafer Partisi İzmir il başkanı Seçkin Boyunağa Basmahane’de İzmirli yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti. Basmahane’nin adeta kurtarılmış, kanunsuz bölge olması kabul edilemez" açıklamasını yaptı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir