MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yunus Günçe'den, Tuğçe Kazaz'a sert sözler!
Magazin
24 Şubat 2023 Cuma 14:35

Yunus Günçe'den, Tuğçe Kazaz'a sert sözler!

Sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Yunus Günçe son olarak AHBAP'ı hedef alan eski manken Tuğçe Kazaz'ı hedef aldı. Yunus Günçe'nin videosu sosyal medyada gündem oldu.

Tuğçe Kazaz uzun süre sonra ortaya çıktı ve AHBAP'ı hedef aldı. "Devletin yapamadığını AHBAP yaptı deniliyor. Bin tane AHBAP da gelse, bir milyon tane AHBAP da gelse AHBAP bir şey yapmıyor. İnsanlardan para topluyor, yardım topluyor ve onları dağıtıyor. AFAD ile AHBAP'ı karşılaştırmak söz konusu olamaz" açıklamasıyla dikkat çekti.

"AHBAP sadece insanlardan para topluyor, yardım topluyor fakat onları deprem bölgesine ulaştırmak noktasında devletin koordinasyonu olmadan, devletin organizasyonu olmadan kaos olur" diyen Tuğçe Kazaz'ın sözleri oyuncu Yunus Günçe'yi çıldırttı.

PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA GÜNDEMDE
Yunus Günçe sosyal medyada bir paylaşım yaparak "Zamanında Tuğçe Kazaz dinler arası yolculuk yaptı çok yaptı hem de; gitti geldi gitti geldi gitti geldi... Akşam başka türlüydü sabah başka türlü. Evlendi kocam o tarafta dedi o tarafta çok takılmadı diğer tarafa geçti... Diğer tarafı beğenmedi biraz da bunu deniyeyim dedim olmadı aman başa döneyim bari... Gitti geldi gitti geldi gitti geldi jetlag oldu" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir