MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yolsuzluk soruşturması… O müdür görevden alındı
Güncel
17 Kasım 2022 Perşembe 12:17

Yolsuzluk soruşturması… O müdür görevden alındı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları sebebiyle Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran Şen görevden alındı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini 2 yıldır yürüten Tuğran Şen hakkında Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile soruşturma başlatılmıştı.

NELER YAŞANMIŞTI
Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde 11 Kasım Cuma günü mesai bitiminden ardından polis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ndeki bilgisayar ile birçok belgeye el koymuştu. Soruşturmanın başlamasıyla birlikte vakıf müdürü Tuğran Şen ise izne ayrılmıştı.

Hakkında soruşturma başlatılan vakıf müdürü Tuğran Şen'in kömür ile yardım paralarının dağıtımında usulsüzlük yaptığı, farklı yollarla vakfın parasını bankaya yatırıp faizini kullandığı ve vakfa yapılan işlerde yüksek faturalar keserek görevini kötüye kullandığı iddia edildi.

KAYMAKAMLIK GÖREVDEN ALINDIĞINI AÇIKLADI
Soruşturmanın ardından Turgutlu Kaymakamlığı resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada vakıf müdürü Tuğran Şen'in sözleşmesinin fesih edilerek görevden alındığı duyurdu.

Turgutlu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

*İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran Şen'in iş sözleşmesi, hakkında devam eden adli ve idari soruşturmalar sebebiyle, 16.11.2022 tarihli Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantı Kararı sonucunda feshedilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU
Hakkındaki iddialar sebebiyle görevinden alınan vakıf müdürü Tuğran Şen'in 2019 yılı yerel seçimlerinde Sarıgöl ilçesinden belediye başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi.


Tuğran Şen'in sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir