MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yol ortasında parçalanmış cesedi bulundu
Güvenlik
1 Şubat 2020 Cumartesi 09:26

Yol ortasında parçalanmış cesedi bulundu

Bu sabah akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Birlikte seyahat ettiği arkadaşına tuvalet ihtiyacı olduğunu söyleyip otomobilden inen Mehtap Ateş'in yol ortasında parçalanmış cesedi bulundu. Otomobili kullanan ve arkadaşının cesedini bulan Murat A.'nın ise ne olup bittiğinden haberi yok. Polis genç kadının kazaya kurban gittiği ihtimali üzerinde duruyor.

Mehtap Ateş, Konya’dan Adana´nın Ceyhan ilçesine arkadaşı Murat A.’yı görmeye geldi. İddiaya göre ikili otomobil ile il merkezine doğru giderken, Ateş, tuvalet ihtiyacının olduğun söyleyip, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi.

D- 400 karayolu Çakaldere mevkiinde araçtan inip, uzaklaşan Ateş, geri dönmedi. Otomobilde bekleyen Murat A., arkadaşı dönmeyince inip aramaya başladı. Murat A., yolda ceset parçaları olduğunu fark etti.

Kıyafetinden, cesedin arkadaşı Ateş’a ait olduğunu anlayan Murat A., durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekibi, genç kadının kimliği ve üzerine kan bulaşmış fotoğrafını buldu.

Genç kadının kazaya kurban gittiği üzerinde duran polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Mehtap Ateş’in parçalanmış cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Murat A.’yı ifadesini almak için karakola götüren polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

POLİS YOLU TRAFİĞE KAPATMADI İDDİASI
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin karayolunu trafiğe kapatılmadığı bu nedenle cesede ait parçaların üzerinden çok sayıda aracın geçtiği iddia edildi.

Olay yerine güvenlik şeridi çekmeyen polis, çalışmalarına engel olduğunu ileri sürerek çekim yapan gazetecileri cep telefonuyla görüntüledi. Bu sırada da cesedin yanından ve parçaların üzerinden araçlar geçmeye devam etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir