MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yol kavgası cinayetine 2 tutuklama...
Güncel
27 Mart 2022 Pazar 18:33

Yol kavgası cinayetine 2 tutuklama...

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'yol' tartışması sonrası Batuhan Güler'in (20) pompalı tüfekle öldürülmesi, ağabeyi Okan Güler'in (30) de yaralanması ile ilgili gözaltına alınan N.C. ile Ö.K. tutuklandı.

Olay, Karabağlar ilçesi, Eskiizmir Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Okan Güler, önceden tanıdığı N.C. ile yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Çıkan kavgada N.C., Okan Güler'i darbetti. Çevredekiler araya girip, kavgayı ayırdı. Okan Güler, daha sonra kardeşi Batuhan Güler'i de yanına alıp, N.C.'nin evine gitti. Bu sırada N.C.'nin evinden 2 kardeşe pompalı tüfekle ateş açıldı. Saçmalar Batuhan Güler'in karnına, Okan Güler'in ise bacağına isabet etti. Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Güler kardeşler, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Batuhan Güler, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcının incelemesinin ardından Güler'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.  

Harekete geçen polis ekipleri, pompalı tüfeği ateşlediği iddia edilen N.C. ile olay anında yanında bulunan Ö.K.'yi gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Ekipler ayrıca Okan Güler'in çıkan kavgadan bir süre sonra N.C.'yi telefonla aradığını ve ikili arasında gergin bir telefon görüşmesinin gerçekleştiğini belirledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir