MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yılmaz Erdoğan'ı sinirlendiren yorum... Savcılığa başvurdu!
Magazin
10 Mart 2024 Pazar 09:31

Yılmaz Erdoğan'ı sinirlendiren yorum... Savcılığa başvurdu!

Oyuncu Yılmaz Erdoğan'ı sosyal medyada takibe alan Ayşe K. isimli vatandaş, "Pislik maddeleri, ekmeğimizi yiyen itler" şeklinde bir yorum yazdı. Yorumu gören Erdoğan ise soluğu savcılıkta alarak şikayetçi oldu.

Oyuncu Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada bir takipçisinin yorumuyla çılgına döndü. Uzun bir aradan sonra senaristliğini ve başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" adlı diziyle ekranlara dönen oyuncu Yılmaz Erdoğan sosyal medyada gördüğü bir yorumu affetmeyerek savcılığa taşıdı.


Sabahın haberine göre sosyal medyada Ayşe K. isimli vatandaş, şahsi hesabından oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın da bulunduğu bir videonun altına yorum yaptı. "Pislik maddeleri, ekmeğimizi yiyen itler" şeklinde paylaşımda bulunan kadın, usta oyuncuyu kızdırdı.

USTA OYUNCUDAN SUÇ DUYURUSU
Erdoğan suç duyurusunda bulunurken onur, şeref ve saygınlığının söz konusu yorumla zedelendiğini belirterek yorumda sarf edilen sözlerin fikir özgürlüğünü aşarak hakaret boyutuna ulaştığını söyleyerek Ayşe K.'nın cezalandırılmasını istedi. Yılmaz Erdoğan'ın şikayeti sonrası şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir