MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni doğmuş bebeği çöp konteynerinin yanına attılar!
Güncel
12 Temmuz 2024 Cuma 21:05

Yeni doğmuş bebeği çöp konteynerinin yanına attılar!

İstanbul'da çöp konteyneri yanında poşete konulmuş bebek bulundu. Yeni doğduğu tahmin edilen bebek hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, bebeği bırakan kişi yada kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Olay, Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Kadir Özdemir Caddesi'nde çöp atmaya giden bir kadın, çöp konteynerinin yanında bulunan bir poşetten bebek sesi geldiğini duydu. Poşeti açan kadın, yeni doğmuş bir kız bebek olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, bebeği bırakanların bulunması için çalışma başlatıldı.

"BEBEĞİ POŞET İÇERİSİNE BAĞLAYIP BIRAKMIŞLAR"

Ceren Altuner, komşularının çöp atmaya gittiğinde canlı bebeği fark ettiğini, duydukları sesler üzerine dışarı çıktıklarını belirterek, "Gelen görevliler bebeği temizlemek için bez istediler. Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlardı. Kız, sağlık durumu iyiydi. Ambulansla Çam Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir