MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşanabilir Buca Derneği'nden
Güncel
5 Haziran 2024 Çarşamba 20:49

Yaşanabilir Buca Derneği'nden "Çocuk Hakları" söyleşisi...

Yaşanabilir Buca Derneği, yeni yönetim dönemindeki etkinliklerine başladı. Dernek binasında düzenlenen “Çocuk Hakları ve Kapsayıcı Çocuk Çalışmaları" söyleşisinde eğitim sistemindeki sorunlar, öğrenci ve veli hakları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Yaşanabilir Buca Derneği'nde düzenlenen “Çocuk Hakları ve Kapsayıcı Çocuk Çalışmaları” söyleşine Bucalılar yoğun ilgi gösterdi. İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nden Avukat Bedriye Kurtuluş Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi’nden Aslı Balcı Tamtürk’ün konuşmacı olarak katıldıkları söyleşide eğitim sistemindeki sorunlar ve öğrenciler ile velilerinin hakları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. 

Sorunların çözümü için sivil toplumun insiyatif kullanması gerektiği üzerine fikir birliğine varılan etkinlikte, benzer söyleşilerin Buca’da yaygınlaştırılması kararlaştırıldı.

Yaşanabilir Buca Derneği’nin 26 Nisan 2024’te gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Berk Hızlıateş, Feride Özgen, Fikret Aktaş, Güzide Zeren, İlhan Dal, Mürüvet Suatoğlu Balcılar ve Ramize Sevilmiş dernek yönetiminde görev almışlardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir