MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yangından kurtarılan kaplumbağa kana kana su içti
Güncel
15 Ekim 2024 Salı 17:00

Yangından kurtarılan kaplumbağa kana kana su içti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, Foça Ilıpınar’da çıkan orman yangınına müdahale ederken bir kaplumbağayı alevlerin arasından kurtardı. Ekipler, su içirdikleri yaralı kaplumbağayı veteriner hekimlere teslim etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Foça Ilıpınar’da başlayan orman yangınını söndürmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine destek verdi. Saat 13.00 sıralarında başlayan yangına Orman Bölge Müdürlüğü havadan ve karadan müdahale ederken, İzmir İtfaiyesi de 15 kişiden oluşan 3 ekip ve 3 araçla alevleri kontrol altına almak için mücadele etti. Ekipler, yangının yerleşim yerlerini etkilememesi için tüm önlemleri aldı ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı.  

Canlı hayvan aradılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ormanda herhangi bir canlının olup olmadığını da kontrol etti. Bu sırada bir kaplumbağanın yangından etkilendiğini fark eden ekipler, yaralı hayvanı kurtararak su içirdi. Yaralı kaplumbağa, Foça Belediyesi veteriner hekimlerine teslim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir