MENÜ
İzmir 29°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vurgun iddialarıyla gündeme gelen Kırkpınar'dan emekliye 10 bin TL vaadi!
Politika
26 Mart 2024 Salı 11:35

Vurgun iddialarıyla gündeme gelen Kırkpınar'dan emekliye 10 bin TL vaadi!

Kemalpaşa'daki tavuk çiftliği ile bekçi kulübesi için yalan beyanlarla yapı kayıt belgesi alıp imar affıyla 91 adet villaya dönüştürdüğü ve 1.8 milyar TL'lik vurgun yaptığı iddialarıyla gündeme gelen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, hükümetin ekonomi politikaları nedeniyle zor günler geçiren emeklilere "müjde" verdi. Kırkpınar, Bayraklı'da ikamet eden tüm emeklilere 10 bin TL sosyal destekte bulunacaklarını vaat etti.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, yazılı bir açıklama yaparak, açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veren emeklilere 10 bin TL ödeyecekleri vaadinde bulundu. Kırkpınar, “Bu seçim bir emekli seçimi değil. Madem şehr-i emin olmaya talip olduk, emeklilerimiz için taşın altına elimizi koyacağız. Çorbada tuzumuz olsun istiyoruz. Tüm emeklilerimize 10 bin TL sosyal destek yardımı vereceğiz. Aralarında da bir ayrım yapmayacağız. Bayraklımızda ikamet eden tüm büyüklerimize destek olacağız” dedi.

4 YIL SONRA GELEN SÖZ!

Depremin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen hükümet tarafından halen "deprem afet bölgesi" olarak ilan edilmeyen Bayraklı için bir söz daha veren Kırkpınar, "30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem Bayraklımızda yıkıma yol açtı. Canlarımızı kaybettik. Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi ve Adalet Mahallerimiz depremi gerçekten yoğun hissetti. Deprem Afet Bölgesi için girişimlerimize şimdiden başladık ve sonuç alacağımıza inanıyorum. Böylece birçok problem çok daha hızlı çözülecek" diye konuştu.

KIRKPINAR'LA İLGİLİ ŞOK İDDİALAR

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar ile ilgili geçen hafta ortaya atılan imar vurgunu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir basın toplantısı düzenleyen CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bilal Kırkpınar'ın Kemalpaşa'daki tavuk çiftliği ile bekçi kulübesi için yalan beyanlarla yapı kayıt belgesi alıp imar affıyla 91 adet villaya dönüştürdüğünü ve 1.8 milyar TL'lik vurgun yaptığını öne sürmüştü.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir