MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Valilik duyurdu... Polis memuru ve bekçi açığa alındı!
Güncel
22 Ekim 2023 Pazar 11:16

Valilik duyurdu... Polis memuru ve bekçi açığa alındı!

İzmir Valiliği'nden, sosyal medyada paylaşılan ve bir şüphelinin gözaltına alındığı anlara ait olan görüntülerle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada bir polis memuru ve bir mahalle bekçisinin açığa alındığı duyuruldu. 

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde;

''Çiğli ilçemizde 21.10.2023 günü (dün) 23.00 sıralarında yapılan asayiş uygulaması    esnasında plakası olmayan bir motosiklet uygulama noktasından kaçmış, bu sırada motosiklet sürücüsünün cebinden bir şeyler çıkartıp yolcu konumundaki şahsa doğru attığı ancak şahsın atılan malzemeyi alamadan kaçtığı görevli memurlarca görülmüştür.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirilmiş, kovalamaca sonucunda şüpheliler yakalanarak muhafaza altına alınmıştır. Motosiklet sürücüsü 2000 doğumlu S.E.’nin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanımı hakkındaki TCK 191. maddeden kaydı olduğu belirlenmiştir.

 Olayla ilgili olarak bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde uygulama noktasından kaçan şüphelilerden U.K.’nin gözaltına alınışı sırasında, görevli Polis Memuru H.G. ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi S.D.’nin fevri olarak güç kullandıkları görülmüş, konu ile ilgili adlî ve idarî tahkikat başlatılmış, her iki görevli de açığa alınmıştır.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Muzaffer ön
 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:31
Kaçan kişilere karşı nasıl davranmasını bekleyebilirsiniz elbette güç kullanacak adı üzerinde kolluk kuvveti ne yapsın memurlar gereğini yerine getirmişler tebrik ediyorum açığa alınmaları çok abes.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir