MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vali Köşger AKM sessizliğini bozdu!
Güncel
19 Ocak 2022 Çarşamba 15:34

Vali Köşger AKM sessizliğini bozdu!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte büyük tepki çeken Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binasının İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne devredileceği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Yeni binanın AKM'nin yerine değil, Konak Umurbey Mahallesi 1525 sokaktaki  eski Sümerbank arazisine yapılacağını duyuran Köşger, "Yeni İl Emniyet Müdürlüğümüz İzmir’imize çok yakışacak” dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir'de 41 yıldır kültür ve sanatın merkezi haline gelen Konak'taki Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi binasının İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edileceği iddiası siyasiler ve yurttaşların tepkisini çekmişti. İddialar karşısında yaklaşık bir aydır sessiz kalan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, bugün yeni emniyet binasının yerini Konak Umurbey Mahallesi 1525 sokaktaki eski Sümerbank arazisi olarak duyurdu. 
Sosyal medya hesabından yeni emniyet binasının proje görsellerini paylaşan Köşger şu açıklamayı yaptı:
"İl Emniyet Müdürlüğümüzün, deprem nedeniyle hasar gören hizmet binasını yeniliyoruz. Proje çalışmaları bitme aşamasına gelen, hemşerilerimizin daha kaliteli hizmet almasına imkan sunacak yeni İl Emniyet Müdürlüğümüz İzmir’imize çok yakışacak.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir