MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Urla'da tuhaf plaj... Şemsiyeyi koydu, denetimi unuttu!
Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2024 Cuma 15:38

Urla'da tuhaf plaj... Şemsiyeyi koydu, denetimi unuttu!

Urla'da Belediye Başkanı Selçuk Balkan'ın talimatıyla ilçe sınırlarındaki sahillere konulan hasır şemsiyeler denetimsizlikten kullanılamaz hale geldi. Azmak Sahili'ndeki şemsiyeler bazı kişiler tarafından yerlerinden çıkarılırken gölgelik haline getirildi. Plajda tuhaf bir görüntü oluşturan şemsiyeleri kullanamayan bazı vatandaşlar ise Urla Belediyesi'ne "Denetim" çağrısı yaptı. 

SONKALEİZMİR-Urla Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki sahillere konulan hasır şemsiyeler denetimsizlik nedeniyle amacına uygun kullanılamıyor. 

Belediye Başkanı Selçuk Balkan'ın isteğiyle halkın kullanımı için konulan şemsiyelerin bazı yerlerde gölgelik olarak kullanıldığı ortaya çıktı. 



Azmak Sahili'nde şemsiyeleri yerinden çıkaran bazı kişiler sahilde gölgelik gibi kısımlar oluşturdu. Tuhaf bir görüntü oluşturan şemsiyeleri kullanamayan diğer vatandaşlar ise Urla Belediyesi'ne "Denetimlerin sıklaştırılması" için çağrı yaptı. 



Urla Belediyesi, Kalabak, Gülbahçe, Demircili, Özbek, Zeytineli, Azmak, Altınköy, Zeytinalan, İçmeler, Çeşmealtı, Torasan, Balıklıova ve İskele'de toplam 22 plajda büfe, şemsiye, tuvalet ve soyunma kabinleri yerleştirilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir