MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Urla'da iki kız çocuğuna cinsel istismar!
Güncel
2 Ağustos 2019 Cuma 23:32

Urla'da iki kız çocuğuna cinsel istismar!

İzmir' in Urla İlçesi' nde biri 9 diğeri 12 yaşında iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 65 yaşındaki adam tutuklandı.Polis,olayla ilgili başka şühelilerin de bulunduğunu,onları da yakalama çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Korkunç olay İskele Mahallesi  ada yolunda meydana geldi. Iddiaya göre 9 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğuna biri 65 yaşında olan şüpheliler cinsel istismarda bulundu.Çocuklar durumu ailelerine anlattı.Çocuklardan bir tanesinin kanser olan annesi ile diğer çocuğun ailesi durumu polise bildirdi. Polis,olayla ilgili 65 yaşında olan şüpheliyi gözaltına aldı. Mağdurlar da şüpheliyi teşhis etti.Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.Polis,olaya karışan başka şüphelileride yakalama çalışmasının devam ettiğini belirtti.

Mağdurlar da Çocuk İzleme Merkezi' nde ( ÇİMER) pedagoklar eşliğinde ifade verdi. Aileye ve çocuklara psikolojik destek verilmeye başlandı.

Olay ilçede büyük tepki çekti. UCİM Derneği Başkanı Saadet Özkan'da "Olay bize intikal etti.Dernek avukatları olayın peşinde.Ailenin yanındayız.Başka şüphelilerde var. En ağır ceza almaları için elimizden ne gelirse yapacağız " dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir