MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Urla'da esrarengiz cinayet! 13 gün içinde aynı evde ikinci ölüm!
Güvenlik
29 Nisan 2020 Çarşamba 13:05

Urla'da esrarengiz cinayet! 13 gün içinde aynı evde ikinci ölüm!

İzmir'in Urla ilçesinde zihinsel engelli 41 yaşındaki Özgür Bağış, evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu.

Gün boyu bisikletiyle ilçeyi dolaşan ve kamu kurumlarının bayrak direklerinde kendince nöbet tutan zihinsel engelli Özgür Bağış’ın 3 gündür Sıra Mahallesi'ndeki ikametinden çıkmadığını fark eden komşuları, durumu polise bildirdi. Eve gelip kapıyı kırarak içeri giren polis ve AKS ekipleri, Bağış'ın cansız bedeni bulundu. Bağış'ın iki bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Bağış'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Bu arada Bağış'ın ev arkadaşı Sergin Coşkun'un (51) da 12 Nisan'da da aynı evde ölü bulunduğu, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından toprağa verildiği, kesin ölüm nedeniyle ilgili raporun ise henüz çıkmadığı öğrenildi.

BABASI KAN DAVASI NEDENİYLE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Urla'da kendi halinde yaşayan, kimseye zararı dokunmayan engelli Özgür Bağış'ın ölümü büyük üzüntü yarattı Özgür ile yakından ilgilenen Atatürkçü Düşünce Derneği eski Başkanı Ali Yanar da duygusal bir mesaj yayınladı.

(Fotoğrafta: Ali Yanar)

Yanar'ın mesajı şöyle:

"Merhaba Dostlar. İnsan yıllardır tanıdığı, sevdiği bir dostunun ani ölüm haberini alınca, bunun birde hunharca işlenmiş bir cinayet sonucu olduğunda bir müddet kendine gelemiyor. Kafamı toparlayınca kaybettiğimiz Urla'nın tanıdığı Atatürk sevdalısı Batman'lı Özgür hakkında bir şeyler yazma ihtiyacını duydum. Özgür 'le 2007 yıllarında ADD Urla Şb Başkanlığını yaptığım sırada tanıdım. Babasının kıbrıs gazisi olduğunu Batman' da kandavası nedeniyle öldürüldüğünü annesi ve kardeşleriyle göç ettikleri ini anlatırdı. Özgür anlatırdı ben dinlerdim. Atatürk'le Askerlikle ilgili konuşurduk. Özgür dost canlısı sevdiklerini sahiplenen bir kişiliği vardı. ADD de özgüre sahiplenmişti. Atatürk'ün 'Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir' sözünü Özgür kendinle özdeşleştirirdi. Biz ailecek özgürü çok severdik, ziyaretimize gelirdi. Bu satırları yazarken Oğlum Yiğitcan aradı, acılı haberi almış çok üzüntülüydü. Özgür dini vecibelerine bağlı, beş vakit namazını kılan, orucunu tutan Sevdiklerine ve Atatürk'e her zaman dua eden iyilik timsali bir kişiliğe sahipti. Başından ayyıdızlı şapkası göğsünde Atatürk rozeti eksik olmazdı. Efendi kibar saygılı cebinde taşıdığı nane şekerini insanlara ikram etmekten mutluluk duyardı. Yıllar önce ADD nin Ankara'ya Anıtkabir ziyaretine Özgür'le birlikte gitmiştik. O gün hayatının en mutlu gününü yaşamıştı. Bir ay önce görüştüğümüzde Anıtkabir'e birlikte tekrar gitmek istediğini söylemişti. Özgür'ün hunharca katledilmesi hepimizi çok derinden üzdü. Kim nasıl neden yaptıysa Allah kahretsin. Tez zamanda cezasını bulur inşallah. Sevgili Özgür çok sevdiği Atatürk'üne ve Babasına kavuştu. Allah'tan rahmet Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun Sevgili Özgür."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Metin gümüş
 29 Nisan 2020 Çarşamba 19:12
Başınız sağolsun nur içinde uyusun mekanı cennet olsun sizin gibi dostlarının olması onu çok mutlu etmiştir teşekkürler......
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir