MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uğur Dündar ve Müjdat Gezen Romanlarla buluştu!
Güncel
17 Şubat 2022 Perşembe 09:34

Uğur Dündar ve Müjdat Gezen Romanlarla buluştu!

Müjdat Gezen, Uğur Dündar, İzmir'in Tepecik Mahallesi'nde roman vatandaşlarla buluştu. CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu,  ziyaret sırasında duayen isimlere Roman Dostu ödülü takdim etti. 

Roman vatandaşlarla buluşma Tepecik Mahallesi'ndeki bir müzisyen kıraatanesinde gerçekleşti. Gezen, Dündar ve Köprülüoğlu, müzisyenlerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında müzik dolu renkli anlar da yaşandı. 

Müjdat Gezen, “Bu zamana kadar birçok ödül aldım, fakat benim için en onur verici ödül bu oldu” dedi. Roman toplumunun sorunlarını bildiğini ve bunun için mücadele edilmesi gerektiğini dile getiren Gezen, ''Her zaman Roman vatandaşların yanında olacağım'' ifadelerini kullandı. 


Duayen gazeteci Uğur Dündar ise  Müjdat Gezen’in ilk Roman tiplemesi olan Darbukatör Baryam’ın ilk kez kendi yayınında ekranlara geldiğini hatırlattı. Dündar, Roman toplumuna duyduğu sevgiyi hatırlatarak  ödül için minnettar olduğunu söyledi. 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “Böylesine büyük duayenleri mahallemizde ağırlamaktan çok onur duyuyoruz. Bizler, onları çok seviyoruz. Ayrıca, bugün bu ödülleri sizlere sunmaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk içerisindeyim'' dedi.

Ziyarette Gezen ve Dündar'a ünlü yazar Atilla Köprülüoğlu da eşlik etti. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir